Ezt a hirdetést archiválták.

Andoer V2-500 Double Slider Dolly 74 cm DSLR kamerasín INGYEN POSTA!

Budapest XX. kerület
6 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3725901
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Bemutató videó:
 
[------]
 
Részletes leírás:
A V2-500 slider különlegessége, hogy állványra szerelve a kocsi dupla annyi elmozdulásra képes, mint földön, vagy más talapzaton használva. Ez a többletelmozdulás abból adódik, hogy a kocsi csúsztatásakor a sín is mozog.
A V2-500 egy könnyű és kompakt slider, mindössze 1,8 kg súlyú és 50 cm hosszú. A kocsi teljes elmozdulása állványra szerelve 74 cm, így egy könnyen hordozható megoldást jelent, egyenletes, lágy kameramozgásokat igénylő felvételek készítéséhez anélkül, hogy nehéz, hosszú slider-t, vagy nagy dolly-t kellene magunkkal vinni.
Asztalon, talajon használva (a két végpontján feltámasztva) a V2-500 viszonylag nagy terhelhetőségű, alkalmas akár 8 kg-os kamerák fogadására is. Tripodra szerelve a terhelhetőség lényegesen csökken, így használva a V2-500-at DSLR-ekhez és könnyű handheld kamerákhoz ideális.
A kocsi mozgása frikciós csillapítással szabályozható, illetve lezárható ugyanazzal a tekerővel. A kocsi 3/8"-os és 1/4"-os csavarokat tartalmaz, így közvetlenül kamera, vagy akár állványfej is csatlakoztatható rá. A gyors és egyszerű csatlakozást az egy mozdulattal eltávolítható gyorscseretalp segíti. A V2-500 slider alsó talapzatán 3/8"-os és 1/4"-os belső menetes furatok vannak, így a slider könnyen rögzíthető tripodra, vagy állványfejre.
A slider stabilitását a csaknem robosztus mechanika, a kocsi finom mozgását 16 darab golyóscsapágy biztosítja. A görgők feszessége (holtjátéka) a tartozék imbuszkulcs segítségével egyszerűen szabályozható vagy utánállítható. Az ilyen rendszerű "double" sliderek mozgása (mint pl. a V2-500-é is, ahol a kocsival együtt az egész slider elmozdul) jóval egyenletesebb az elmozduló többlettömeg miatt, mint a hagyományos slidereknek, amelyeknél csak a kamera és a kocsi tömege játszik elmozduláskor.
V2-500 jellemzők:
Hosszabb fahrtolás

A sín mozgásának köszönhetően a fahrtolást igénylő felvételek készítése során (amikor a sínnel párhuzamos irányú az objektív) a V2-500 kétszer akkora mozgástartománnyal rendelkezik, mint a hagyományos sliderek. A kamera visszahúzásával a sínek is visszahúzódnak, így kevésbé (fele annyira) zavarják a felvételt nagy látószög esetén.
Sima elindulás és megállás

A V2-500-nál nem csak a kocsi, hanem az egész slider egy egységként mozog. A nagyobb tömeg mozgásával simábbak és természetesebbek az indulások és megállások a hagyományos sliderekkel készített felvételekhez képest.
Gyors csillapítás beállítás

A csillapítás mértéke gyorsan és könnyedén állítható igény szerint.
Könnyű és kompakt

A V2-500 súlya nem éri el a 2 kg-ot. Az extra hosszú távolságok megtételéhez fele annyi sínt használ, így a szokásoshoz képest kisebb súlyt kell magával vinnie.
Használható állvány nélkül is

A V2-500 állvány nélkül is használható. Ekkor a kocsi elmozdulása 37 cm.
Technikai adatok:
Márka: Andoer

Modell: V2-500

Hosszúság: 50 cm

Magasság: 7 cm

Terhelhetőség: 8 kg*

Súly: 1,8 kg

Elmozdulás: 74 cm (állványon) / 37 cm (más felületen)

Működési mechanizmus: golyóscsapágyas (16 db)

Anyaga: eloxált alumínium

Csatlakozás:

   felül (kamerához, állványfejhez): 1/4"-os és 3/8"-os csavar gyorscseretalppal

   alul (tripodhoz, vagy tripodra szerelt állványfejhez): 1/4"-os és 3/8"-os belső menetes furatok

Ajánlott állványok: video-tripodok és masszív foto-tripodok (az állványlábak terpesztése elegendően nagy legyen)

A csomag méretei: 53,8 x 12,3 x 9 cm

A csomag súlya: kb. 2 kg
* Két végén támasztva. Tripodon használva a terhelhetőség jelentősen csökken.
A csomag tartalma:
Andoer V2-500 Slider

Gyöngyvászon hordtáska

Imbuszkulcs

Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület