Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 98 nm-es Sorház Budapest XX. kerület

Budapest XX. kerület
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Budapest XX. kerület 98.200.000 Ft
    Budapest XX. kerület
    ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 2 SZINTES NAPPALI+2 SZOBÁS SORHÁZ EGYMÁS MÖGÖTTI ELHELYEZKEDÉSSEL, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, NYUGODT KÖRNYEZETBEN. A SZIGORÚ KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS ENERGETIKAI ELVÁRÁSOKNAK MEGFELEL!! A lakás hasznos lakóterülete 102 nm. A földszinten amer...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 éve, 4 hónapja
    98 200 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4223239
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 98
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Budapest XX. kerületben,Pacsirtatelepen kertvárosi környezetben egy négylakásos sorház szélső lakása. Az ingatlan egy nagyobb és egy kisebb lakásból áll, két generáció számára is kiválóan alkalmas. A két lakáshoz tartozik még egy 50 m2-es hangulatos kertrész, valamint az utcafronti részen előkert is található.  Parkolni az utcán díjmentesen lehet. 

A nagyobbik lakás 68 m2-es, belső kétszintes kialakítású. Falazata tégla, betonfödémes, 2011-ben új tetőszerkezetet kapott. A földszinten 38 m2-es,az emeleti szint 30 m2-es,15 m2-es teraszkapcsolattal.

Az emeleten két különnyíló szoba kialakítható. A lakás nyílászárói műanyagok, a földszinti részen redőnnyel ellátva. Meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A ház összes helyiségének a burkolata járólap.

A nemrég épített 25 m2-es kis ház tégla falazatú, 10 cm Dryvit szigeteléssel, egy előszoba-konyha-étkező, fürdőkádas fürdőszobából és egy hálószobából áll. Nyílászárói műanyagok. Fűtése jelenleg mindkét lakásnak elektromos. A nagyobbik házban lehetőség van gázkonvektoros fűtésre. 

További lehetőség, hogy a sorház második 68 m2-es lakása is eladásra került, így akár három generáció költözésére is van lehetőség. 

Közelben található iskola, óvoda, bölcsőde, valamint bevásárlási lehetőség. A közlekedés is jó, 36-os busz és a 51 villamos megállója 5 perc sétával elérhető amivel a városközpont könnyen megközelíthető. Ha elnyerte tetszését,hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület